19.9.10

Θράσος χρυσόψαρου

Για μνήμη χρυσόψαρου γράφει το Mediablog σχετικά με το παραπλεύρως άρθρο της "Καθημερινής". Γράφει: "Κάτι ξεχνούν στο συγκρότημα Αλαφούζου. Το ρόλο που έπαιξαν οι άνθρωποι του ομίλου (πρόεδροι, γενικοί διευθυντές, σύμβουλοι παιδιά του Φαλήρου) στην ΕΡΤ το προηγούμενο “αμαρτωλό” διάστημα, την μαύρη τρύπα, τα μπόνους, την ανταγωνιστική ΕΡΤ, τα σήματα του 1,5 εκ ευρώ με απευθείας ανάθεση, τα χρυσά δικαιώματα του ποδοσφαίρου, το “χάρισμα” του αθλητικού αρχείου στο Σκάι, την αντιγραφή των κονσεπτ τύπου “Μένουμε Ελλάδα” και “Συμβαίνει τώρα” από τη ΝΕΤ κλπ κλπ κλπ…"

 Να συμπληρώσουμε για να θυμίσουμε ότι το μεγάλο φαγοπότι έγινε από πρώην και νυν στελέχη του συγκροτήματος Αλαφούζου. Ποιοι πήραν τα χοντρά λεφτά; Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ή τα golden boys του Φαλήρου; Ας δούμε μερικά νούμερα:

  • ΛΟΥΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (πρώην διευθυντής της Καθημερινής) 258.110,86 ευρώ ετησίως.
  • ΖΟΥΛΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ (πρώην διευθυντής της Καθημερινής) 126.927,81 ευρώ ετησίως.
  • ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΗΜ. (πρώην διευθυντής της Καθημερινής) 125.063,09 ευρώ ετησίως.
  • ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ (πρώην διευθυντής της Απογευματινής) 102.505,22 ευρώ ετησίως.
  • ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (πρώην διευθυντής της Καθημερινής) 104.400 ευρώ ετησίως.
  • και φυσικά ο πρώην αρχισυντάκτης της Καθημερινής ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΧΡΗΣΤΟΣ 348.737,70 ευρώ ετησίως!
Το πρόβλημα του συγκροτήματος Φαλήρου δεν είναι η μνήμη του, αλλά το θράσος του. Στήριξε και συμμετείχε στο μεγαλύτερο φαγοπότι της ελληνικής ιστορίας και τώρα ζητάει και τα ρέστα για τις σπατάλες! κάπως πρέπει να πληρώσει την άδεια που του έδωσε παρανόμως η κυβέρνηση Καραμανλή την περίοδο της καταστροφικής της διακυβέρνησης.

Επιτέλους, όλα πρέπει να έχουν ένα όριο σ' αυτόν τον τόπο. Κυρίως το θράσος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου